Tiki Towers

Tiki Towers 1.2.1

Bruggen bouwen voor slingerende apen

Tiki Towers (ook wel Tropical Towers genoemd) is een ontspannende puzzelgame met apen in de hoofdrol. In het spel bouw je constructies van bamboe om de primaten naar de uitgang te brengen. De bengels slingeren aan de hand van jouw zelfgemaakte 'gymtoestellen' naar de andere kant van het scherm. Hierbij speelt zwaartekracht een grote rol: is een brug of toren niet sterk genoeg dan kelderen al de apen op de grond. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie beelden
  • Creatief spel
  • Verslavende speelstijl

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Tiki Towers (ook wel Tropical Towers genoemd) is een ontspannende puzzelgame met apen in de hoofdrol. In het spel bouw je constructies van bamboe om de primaten naar de uitgang te brengen. De bengels slingeren aan de hand van jouw zelfgemaakte 'gymtoestellen' naar de andere kant van het scherm. Hierbij speelt zwaartekracht een grote rol: is een brug of toren niet sterk genoeg dan kelderen al de apen op de grond.

Tiki Towers begint met een leeg scherm. Hier zie je al meteen waar je werk nodig is, want het speelscherm zit vol met putten en andere obstakels. Zodra je op de filmklapper tikt bestormen apen het veld, waarbij ze blijven rennen en slingeren totdat de uitgang is bereikt. Per level heb je een beperkt aantal bamboestokken tot je beschikking, dus wees spaarzaam met je hout. In het scherm liggen bovendien bananen verspreid, die de apen automatisch pakken als jij de klimrekken tactisch plaatst.

Tijdens de trips naar de uitgang gedragen zowel apen als klimrekken zich natuurgetrouw, wat hilarische momenten oplevert. Is je brug niet sterk genoeg voor twee of meer van die donderstenen, dan raad je wat er gebeurt: het zootje valt uit elkaar! Gelukkig breek je in Tiki Towers gemakkelijk een bouwsel af om correcties aan te brengen. Het verbinden van stokken is erg belangrijk in Tiki Towers en werkt zoals in World of Goo: de fundering moet sterk zijn!

Tiki Towers ziet er prachtig uit en speelt bovendien erg goed. Je moet creatief zijn om de apen veilig naar de uitgang te brengen en elke mislukte poging vraagt om herhaling. Met Tiki Towers ben je dus wel even zoet!

Meeste downloads Arcade games voor Blackberry

Meer
Tiki Towers

Download

Tiki Towers 1.2.1